Kenburns

Sunails

Carrer Casanovas 12 08291 Ripollet Barcelona Espanya
93 625 67 68
Escriu-nos

Centre d'estètica i bellesa a Ripollet

T'ajudem a ressaltar i millorar la teva imatge amb tractaments de bellesa totalment personalitzats. 

Amb la finalitat de cobrir les teves necessitats estètiques, et proposem una àmplia selecció de serveis de la mà de professionals especialitzats i en contínua innovació pel que fa a tècniques, aplicacions i productes cosmètics.

El nostre objectiu és assessorar-te i ajudar-te a triar el tractament més adequat, sempre tenint en compte les teves preferències. T'oferim una atenció única i personalitzada, a més d'útils consells de bellesa. 

Tractaments de manicura i pedicura per lluir unes mans i uns peus espectaculars, sans i ben cuidats. Depilació facial i corporal. Extensions de pestanyes que engrandeixen i estilitzen els teus ulls. Disseny de celles. Maquillatge adequat per a cada situació. Higiene facial per a un cutis ters i suau. Paquets especials per a núvies perquè el dia del teu casament llueixis espectacular.

Vine a Sunails amb la confiança d'estar a les mans dels millors professionals i de comptar amb la tecnologia més avançada.

Pregunta per les classes gratuïtes de cura de la pell i automaquillatge.


Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied